Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2007 00:27 - цамбур машината и АЕЦ Белене
Автор: predatel Категория: Политика   
Прочетен: 2091 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

            Някъде на юг

Може би в централна Африка

Имало една република. Тя тъкмо се била освободила от колонизаторите си и решила с печалбата от златото и диамантите които имала да си направи всичко по подобие на западните и (северните) господари и да не е на зад в културата и индустрията.

            То направила това онова и след не знам си колко време се появили едни западни инженери с грандиозно предложение. Те проектирали невероятно съоръжение което за съжаление било толкова скъпо, че дори бившите колонизатори не могли да си го позволят въпреки цялото си желания.

            Събрал се съвета на старейшините(пардон - парламента) и решил, че е въпрос на чест да притежават такова нещо. Речено сторено. Отделили 1/6 част от БВП и започнал строежа на брега на най-голямата им река.

            Минали не минали 6 месеца и инженерите дошли да искат още пари – все пак инфлацията в страната ръстяла нови неочаквани разходи и те им подобни. Това се случило още няколко пъти.

Най-сетне след няколко годишни секретни усилия и преизчисляване на разходите всичко било готово за голямото откриване. Всички приятелски и не чак до там приятелски страни изпратили посланици за големия ден. Странната конструкция наведена над реката напомняла Аефеловата кула която се опитва да пия вода. Настъпил решителния момент вожда(президента де) срязал въжето и писнал съоръжението. Всички замрели в очакване, от върха на съоръжението се спуснал един огромен камък търколил се по улея който бил направен за него и се пльоснал във водата провлачвайки зад себе си транспарант с надпис  “ЦЪМБУР МАШИНА”

            Няма да ви описвам какво се случило с гостите, държавните лица и медиите там – вие сами се досетете. Зная какво се е случило с инженерите на това чудо на бъдещето – ами отправили се към някакво място наречено “Белене” където сондираните мнения показват възможност за инвестиции в друг вид цамбур машина.

             Не ме разбирайте погрешно аз съм за АЕЦ но как точно да си обясня затварянето на два работещи блока и вероятното отваряне на други.



Тагове:   Белене,   МАШИНАТА,   АЕЦ,


Гласувай:
0



1. toshkata - Днеска разбрах, че щели сме да пр...
16.01.2007 00:47
Днеска разбрах, че щели сме да правим трети АЕЦ близо до турската границ.Да захранва нуждата от електричество по черноморието. Нооо колко е вярно не мога да съм на 100 % сигурен.Четох го в една македонска медия, докато търсех да видя дали пишат нещо за нас
цитирай
2. анонимен - възможно обяснение извън Световната конспирация
16.01.2007 17:13
A можеш ли да си обясниш заменянето на две запазени и работещи стари Шкоди с два нови Опела например
ПП Не ме разбирайте погрешно - аз съм против АЕЦ
цитирай
3. анонимен - сравнението с шкодите може да по...
16.01.2007 17:35
сравнението с шкодите може да послужи и за доказателство за разликата между зелката и главата на аврора на коментара.а може да не докаже разлики
цитирай
Търсене

Архив